מתכון חזה עוף מתובל עם אורז ובצל סגול:

מרק אטריות וטופו

קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני מרקים

מנות: 4
קלוריות למנה: 112
מידת הקושי: קל

צולם ע"י  stu spivack

צולם ע"י stu spivack

רכיבים:
60 גרם אטריות דקות (עדיף אטריות דקות מסוג נודלס של אוסם)
3 כוסות ציר מרק עוף
1 כף חומץ לבן
1 כף זנגביל קצוץ
1 כף רוטב סויה
1 גזר קצוץ דק
1 כוס כרוב סיני קצוץ
150 גרם טופו חתוך לריבועים קטנים
1 כפית שמן חמניות
1/2 כוס עלי חסה קצוצה

הוראות הכנה:
1. מבשלים את האטריות על פי הוראות היצרן ומסננים.
2. מביאים את מרק העוף לרתיחה בסיר גדול ומוסיפים את החומץ, הזנגביל והסויה. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל בסיר מכוסה כ-5 דקות.
3. מוסיפים תוך כדי ערבוב את הגזר והכרוב ומבשלים עד שיתרככו.
4. מוסיפים תוך כדי ערבוב את הטופו, האטריות, השמן והחסה ומבשלים יחד כ-3 דקות נוספות.

בתיאבון!

מאת: מערכת "Diet".

לא ניתן להגיב למאמר זה.