- פורטל דיאטה | תזונה נכונה | כושר גופני והרזיה - http://www.diet.co.il -

עוף אפוי בפירורי לחם

Posted By On 20 ביולי 2010 @ 15:24 In בשר, עוף ודגים | Comments Disabled

מאת: מערכת Diet

מנות: 6
קלוריות למנה: 360
מידת הקושי: קל

צולם ע"י Wolcott Leung's

צולם ע"י Wolcott Leung's

רכיבים:
6 כרעיים ללא עור מחולקים לשוק וירך
12 כפות פירורי לחם
2 ביצים

הוראות הכנה:
1. מחממים תנור לחום בינוני גבוה.
2. שמים את הפירורים והתבלינים בשקית ניילון גדולה וחזקה.
3. בקערה בינונית טורפים את הביצים יחד עם 3 כפות מים.
4. מרפדים תבנית שטוחה של תנור בנייר אפיה.
5. טובלים את חלקי העוף כל אחד בנפרד : ראשית בביצה ולאחר מכן מכניסים לשקית ומנערים היטב עד שמקבלים שכבה דקה.
6. מניחים את חלקי העוף על תבנית האפייה, אופים בתנור כשעה או עד שהעוף משחים, כדאי להפוך באמצע האפייה אך חשוב להיזהר שלא יתייבש!

בתיאבון!


Article printed from פורטל דיאטה | תזונה נכונה | כושר גופני והרזיה: http://www.diet.co.il

URL to article: http://www.diet.co.il/%d7%a7%d7%98%d7%92%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%99%d7%aa/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%93%d7%99%d7%90%d7%98%d7%94/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%93%d7%92%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%a3-%d7%95%d7%91%d7%a9%d7%a8/4206-%d7%a2%d7%95%d7%a3-%d7%90%d7%a4%d7%95%d7%99-%d7%91%d7%a4%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a8%d7%99-%d7%9c%d7%97%d7%9d

כל הזכויות שמורות ל © 2009 Diet.co.il.