- פורטל דיאטה | תזונה נכונה | כושר גופני והרזיה - http://www.diet.co.il -
כבד עגל בפטריות
Posted By On 8 בדצמבר 2010 @ 16:18 In בשר, עוף ודגים | Comments Disabled
כבד הוא בשר עשיר בברזל ודל בשומן, שתי תכונות שהופכות אותו למאכל בריאותי ואיכותי.
הכבד קל להכנה ובישול, אז הנה מתכון פשוט, מהיר ובעיקר טעים.
בתאבון.
מנות: 4
קלוריות למנה: 180
מידת הקושי: קל
רכיבים:
500 גרם כבד עגל
100 גרם פטריות משומרות חתוכות
1/3 כוס רוטב סלט צרפתי דל קלוריות
הוראות הכנה:
1.מסננים ושוטפים את הפטריות ומשרים אותן ברוטב הסלט ל-30 דקות.
2.מסירים מהכבד את שכבת העור הדקה ופורסים לפרוסות בעובי בינוני.
3.מסננים את הפטריות ומברישים את פרוסות הכבד משני הצדדים ברוטב שסונן.
4.מניחים את הכבד בגריל למשך 4 דקות, הופכים ומוסיפים את הפטריות על הכבד. משאירים בגריל עד שהכבד מתרכך למשך 4 דקות נוספות.
הערות נוספות:
במקום כבד עגל ניתן להשתמש בכבד בקר
בתיאבון!
Article printed from פורטל דיאטה | תזונה נכונה | כושר גופני והרזיה: http://www.diet.co.il
URL to article: http://www.diet.co.il/%d7%a7%d7%98%d7%92%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%99%d7%aa/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%93%d7%99%d7%90%d7%98%d7%94/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%93%d7%92%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%a3-%d7%95%d7%91%d7%a9%d7%a8/3953-%d7%9b%d7%91%d7%93-%d7%a2%d7%92%d7%9c-%d7%91%d7%a4%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%95%d7%aa
לחץ כאן להדפיס.
כל הזכויות שמורות ל © 2009 Diet.co.il.