- פורטל דיאטה | תזונה נכונה | כושר גופני והרזיה - http://www.diet.co.il -

חטיף פטריות שמפניון עם משמש מיובש וגבינת פרומעז

Posted By On 18 בינואר 2010 @ 9:50 In מתכוני גולשים | Comments Disabled

מאת: הגולשת יהודית גולן
את המתכון הזה קיבלתי מאורית שוורץ.

אפשר להתמש בפטריות מיובשות או טריות

אפשר להשתמש בפטריות מיובשות או טריות

מרכיבים:
30 פטריות שמפיניון טריות, חתוכות ללא הגבעול
15 משמשים מיובשים חתוכים לחצאים (שני עיגולים)
1 חבילת גבינת עזים פרומעז, חתוכה לפרוסות

אופן ההכנה:
שוטפים ומנקים את הפטריות. חותכים ומורידים את גבעולי הפטריות. פורסים את המשמשים המיובשים כך שנוצרים שני עיגולים מכל משמש. חותכים פרוסות פרומעז בעובי כ-1/2 ס"מ. מוציאים תבנית ומניחים עליה נייר אפייה. מניחים את הפטריות ההפוכות על התבנית.

צורת סידור המנה: מרכיבים את המנה ע"י הנחת המשמש המיובש מצדו הפנימי והרטוב על הפטריה ההפוכה (ראש הפטריה נוגע בתבנית). מניחים מלמעלה את פרוסת הגבינה. מכניסים לתנור בחום של כ-180 מעלות במשך כ-10 דקות או עד שהגבינה קצת מתקשה ומקבלת צבע צהוב-כתמתם. אוכלים חם או פושר.

בתאבון!


Article printed from פורטל דיאטה | תזונה נכונה | כושר גופני והרזיה: http://www.diet.co.il

URL to article: http://www.diet.co.il/%d7%a7%d7%98%d7%92%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%99%d7%aa/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%93%d7%99%d7%90%d7%98%d7%94/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%a9%d7%99%d7%9d/5463-%d7%97%d7%98%d7%99%d7%a3-%d7%a4%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9e%d7%a4%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a9%d7%9e%d7%a9-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%91%d7%a9-%d7%95%d7%92%d7%91%d7%99

כל הזכויות שמורות ל © 2009 Diet.co.il.