- פורטל דיאטה | תזונה נכונה | כושר גופני והרזיה - http://www.diet.co.il -

פסטה פנה פורטבלו

Posted By On 30 בנובמבר 2009 @ 17:52 In מתכונים לתוספות | Comments Disabled

מנות: 6
קלוריות למנה: 435
מידת הקושי: קל

צולם ע"י norwichnuts

צולם ע"י norwichnuts

רכיבים:
600 גרם פסטה פנה
3 כפות שמן
3 שיני שום פרוסות דק
פטריות פורטובלו לפי הטעם
פטרוזיליה קצוצה
מלח לפי הטעם

הוראות הכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. בזמן שהפסטה מתבשלת פורסים את הפטריות לפרוסות דקות, ללא רגלי הפטריות.
2. במחבת גדולה מחממים את השמן עם השום. כאשר השמן חם מאוד מקפיצים בתוכו את הפטריות למשך כשתי דקות.
3. מוסיפים את היין ומרכזים את הנוזלים. מוסיפים מלח לפי הצורך, ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.
4. כאשר הפסטה מוכנה מעבירים למחבת ומחממים כדקה נוספת. מגישים חם.

בתיאבון!

מאת: מערכת "Diet".


Article printed from פורטל דיאטה | תזונה נכונה | כושר גופני והרזיה: http://www.diet.co.il

URL to article: http://www.diet.co.il/%d7%a7%d7%98%d7%92%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%99%d7%aa/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%93%d7%99%d7%90%d7%98%d7%94/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%aa%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%a4%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%a4%d7%95%d7%90-%d7%95%d7%90%d7%95%d7%a8%d7%96/3089-%d7%a4%d7%a1%d7%98%d7%94-%d7%a4%d7%a0%d7%94-%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%98%d7%91%d7%9c%d7%95

כל הזכויות שמורות ל © 2009 Diet.co.il.