- פורטל דיאטה | תזונה נכונה | כושר גופני והרזיה - http://www.diet.co.il -

מתכון למרק שורש ותפוז

Posted By On 28 בנובמבר 2009 @ 23:51 In מתכוני מרקים | Comments Disabled

מנות: 4
קלוריות למנה: 85
מידת הקושי: קל

צולם ע"י yoppy

צולם ע"י yoppy

רכיבים:
350 גרם גזר, פרוס לפרוסות
1 לפת קטנה, פרוסה
1 בצל סגול, קצוץ דק
1 שן שום, כתושה
1 ליטר מרק ירקות מוכן או
1.5 כפות אבקת מרק ירקות מומס במים רותחים
2 כפיות רסק עגבניות
2 כפיות חומץ בלסמי
1 תפוז, מיץ וקליפה מגוררת דק
2 כפיות פטרוזיליה טריה קצוצה
מלח ופלפל שחור טרי טחון

הוראות הכנה:
1. שמים בסיר בינוני את הגזר, הלפת, הבצלים והשום. מוסיפים את המרק, רסק העגבניות והחומץ. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה 15-20 דקות עד שהירקות מתרככים.
2. בעזרת בלנדר / ממחה ידני טוחנים את המרק עד שהוא מסמיך. מוסיפים את מיץ וקליפת התפוז ואת הפטרוזיליה. טועמים ומתקנים את התיבול.

הצעות הגשה:
ניתן לקשט בפטרוזיליה או בעירית קצוצה.

בתיאבון!

מאת: מערכת "Diet".


Article printed from פורטל דיאטה | תזונה נכונה | כושר גופני והרזיה: http://www.diet.co.il

URL to article: http://www.diet.co.il/%d7%a7%d7%98%d7%92%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%99%d7%aa/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%93%d7%99%d7%90%d7%98%d7%94/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a8%d7%a7%d7%99%d7%9d/2904-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%9e%d7%a8%d7%a7-%d7%a9%d7%95%d7%a8%d7%a9-%d7%95%d7%aa%d7%a4%d7%95%d7%96

כל הזכויות שמורות ל © 2009 Diet.co.il.