- פורטל דיאטה | תזונה נכונה | כושר גופני והרזיה - http://www.diet.co.il -

פלפל ממולא בבורגול וטופו

Posted By On 30 באפריל 2010 @ 16:55 In מנות ראשונות ונשנושים | Comments Disabled

מאת: מערכת "Diet".

מנות: 6
קלוריות למנה: 114
מידת הקושי: בינוני

צולם ע"י biskuit [1]

צולם ע"י biskuit

רכיבים:
6 פלפלים בינוניים אדומים או ירוקים
1/2 2 כוסות מרק ירקות צח, מסונן
3 כפיות טימין קצוץ
3 כפיות רוזמרין טרי קצוץ
2 כפיות מיורן טרי קצוץ
1/3 כפית מלח
1/2 1 כוס בורגול יבש
180 גרם ריבועי טופו מסונן
1 עגבנייה קלופה וקצוצה לקוביות

הוראות הכנה:
1. מחממים תנור לחום בינוני.
2. מרתיחים 4 כוסות מים בסיר בינוני.
3. חותכים את ראשי הפלפלים מכיוון הגבעול להשארת "מכסה" ומנקים את התוכן.
4. מניחים את הפלפלים ואת ראשיהם בתוך המים הרותחים, מכסים ומבשלים במשך 2 דקות בלבד. מוציאים את הפלפל מהמים ומסננים. מייבשים על מגבת נייר.
5. מחממים את מרק הירקות, התבלינים ועשבי התיבול בסיר ומביאים לרתיחה. מערבבים פנימה את הבורגול, מנמיכים את האש, מכסים וממשיכים בבישול כ- 10 דקות. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את קוביות הטופו והעגבנייה.
6. ממלאים את הפלפלים בתערובת הבורגול ומניחים בתבנית קטנה חסינת חום. מכסים ברדיד אלומיניום ואופים עד שהפלפלים מתרככים, כ- 25 דקות.

בתיאבון!


Article printed from פורטל דיאטה | תזונה נכונה | כושר גופני והרזיה: http://www.diet.co.il

URL to article: http://www.diet.co.il/%d7%a7%d7%98%d7%92%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%99%d7%aa/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%93%d7%99%d7%90%d7%98%d7%94/%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%a0%d7%a9%d7%a0%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%9d/4306-%d7%a4%d7%9c%d7%a4%d7%9c-%d7%9e%d7%9e%d7%95%d7%9c%d7%90-%d7%91%d7%91%d7%95%d7%a8%d7%92%d7%95%d7%9c-%d7%95%d7%98%d7%95%d7%a4%d7%95

URLs in this post:

[1] Image: http://www.diet.co.il/wp-content/uploads/burgul.jpg

כל הזכויות שמורות ל © 2009 Diet.co.il.