- פורטל דיאטה | תזונה נכונה | כושר גופני והרזיה - http://www.diet.co.il -

מתכון לעוף בטריאקי בתנור

Posted By dana@diet On 21 בדצמבר 2012 @ 20:19 In בשר, עוף ודגים,מתכוני גולשים,מתכוני חגים,מתכונים | Comments Disabled

מרכיבים:

2 כפות קורנפלור

2 כפות מים

כוס רוטב סויה דל נתרן

1/2 כוס סוכר לבן [1]

1/4 כוס יין מירין (יין אורז יפני)

4 כפיות ג'ינג'ר טרי מגורר

3 שיני שום כתושות

1/4 כפית פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות

4 חצאים של חזה עוף

אופן הכנה:

  1. לחמם מראש תנור ל-200 מעלות.
  2. בקערה קטנה להקציף קורנפלור ומים עד להמסה.
  3. לשלב את רוטב הסויה, היין, סוגר, ג'ינג'ר, שום ופלפל אדום ביחד, בסיר, על אש בינונית, עד שהתערובת מתחילה לרתוח.
  4. לערבב לתוך הסיר את תערובת הקורנפלור, להביא לרתיחה ולהנמיך את האש. לבשל עד שהרוטב מקבל מרקם סמיך, במשך 10 דקות ולערבב מידי פעם.
  5. לייבש את חזה העוף במגבת נייר, להניח אותו בתבנית אפייה ולשפוך מעליו את הרוטב ולצפות את העוף ברוטב מכל צדדיו.
  6. לאפות את החזה עוף בתנור, עד שהעוף כבר אינו בע גוון ורוד, במשך 25-30 דקות.
  7. ניתן להכניס מדחום לתוך העוף ולבדוק את הטמפרטורה שלו (צריך להיות 75 מעלות).

בתיאבון!


Article printed from פורטל דיאטה | תזונה נכונה | כושר גופני והרזיה: http://www.diet.co.il

URL to article: http://www.diet.co.il/%d7%a7%d7%98%d7%92%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%99%d7%aa/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%93%d7%99%d7%90%d7%98%d7%94/12894-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%a2%d7%95%d7%a3-%d7%91%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%a7%d7%99-%d7%91%d7%aa%d7%a0%d7%95%d7%a8

URLs in this post:

[1] Image: http://www.diet.co.il/wp-content/uploads/עוף.jpg

כל הזכויות שמורות ל © 2009 Diet.co.il.