טיפים לשמור על הגזרה כשנופשים בחו"ל:

ניוקי פטריות עם בלו פיין טונה אדומה

קטגוריה ראשית > מתכונים > בשר, עוף ודגים > קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכונים לתוספות

מנות: 6
קלוריות למנה: 408
מידת הקושי: בינוני

צולם ע"י  biskuit

צולם ע"י biskuit

רכיבים:
720 גרם פילה קוד ונסיכת הנילוס חתוכים
3 כפיות שמן זית
1.5 כוס בצל קצוץ
1.5 כוס פלפל ירוק קצוץ
3/4 כוס קוביות גזר
3/4 כוס גבעולי סלרי קצוצים
2 שיני שום כתושות
1.5 קופסאות גדולות עגבניות מרוסקות (1200 גרם)
1.5 כוס רסק עגבניות
1.5 כוס מים
1/3 כוס יין לבן
3 קוביות אבקת מרק
2 עלי דפנה
2 כפות אורגנו טרי קצוץ
מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם
מעט פפריקה אדומה חריפה

הוראות הכנה:
1. בסיר גדול מחממים את השמן, מוסיפים את הבצל, הפלפל, הגזר, הסלרי והשום, ומאדים תוך כדי ערבוב עד שהירקות מתרככים.
2. מוסיפים את יתר החומרים מלבד הדגים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות נוספות.
3. מוסיפים את הדגים, מערבבים ומבשלים עד שהדגים מתרככים.
4. מוציאים את עלי הדפנה ומגישים.

בתיאבון!

מאת: מערכת "Diet".

לא ניתן להגיב למאמר זה.