- פורטל דיאטה | תזונה נכונה | כושר גופני והרזיה - http://www.diet.co.il -

פשטידת כרישה וגבינות

Posted By On 24 באפריל 2010 @ 20:43 In פשטידות ומאפים | Comments Disabled

מנות: 4
קלוריות למנה: 196
מידת הקושי: קל

צולם ע"י arnold-inuyaki

צולם ע"י arnold-inuyaki

רכיבים:
2 כרישות (החלק הלבן בלבד)
2 כפיות חמאה
2 כפיות שמן זית
100 גרם גבינה לבנה לבישול 5% שומן
70 גרם גבינה בולגרית 5% שומן מגורדת
2 ביצים טרופות
2 פרוסות גבינה צהובה 9% שומן
4 כפיות פירורי לחם


הוראות הכנה:

1.חותכים את הכרישה לפרוסות דקות, שוטפים טוב במסננת ומייבשים.
2.מאדים את הכרישה במחבת רחבה עם החמאה והשמן, תוך כדי ערבוב כ- 10 דקות.
3. מערבבים את הגבינות בקערה, מוסיפים את הביצים, פירורי הלחם והכרשה ומערבבים לתערובת אחידה.
4.מרססים בתרסיס שמן תבנית עגולה קטנה-בינונית, שופכים לתוכה את התערובת ואופים עד להשחמה מוחלטת.

בתיאבון!

מאת: מערכת "Diet".


Article printed from פורטל דיאטה | תזונה נכונה | כושר גופני והרזיה: http://www.diet.co.il

URL to article: http://www.diet.co.il/%d7%a7%d7%98%d7%92%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%99%d7%aa/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%93%d7%99%d7%90%d7%98%d7%94/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a4%d7%a9%d7%98%d7%99%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%9e%d7%90%d7%a4%d7%99%d7%9d/3148-%d7%a4%d7%a9%d7%98%d7%99%d7%93%d7%aa-%d7%9b%d7%a8%d7%a9%d7%94-%d7%95%d7%92%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%aa

כל הזכויות שמורות ל © 2009 Diet.co.il.