- פורטל דיאטה | תזונה נכונה | כושר גופני והרזיה - http://www.diet.co.il -

מתכון למרק קישואים

Posted By On 29 בנובמבר 2009 @ 1:01 In מתכוני מרקים | Comments Disabled

מנות: 4
קלוריות למנה: 90
מידת הקושי: קל

צולם ע"י dichohecho

צולם ע"י dichohecho

רכיבים:
3-4 קישואים בהירים קלופים וחתוכים לחתיכות
3-4 קישואים כהים (זוקיני) קלופים וחתוכים לחתיכות
1 בצל בינוני קצוץ
1 שן שום כתושה
1 כף שמן
1 כף מחוקה אבקת מרק בטעם עוף (פרווה)
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
קורט אגוז מוסקט

הוראות הכנה:

1. בסיר גדול מחממים את השמן ומאדים את הבצל והשום. נזהרים שלא יישרפו.
2. מוסיפים את הקישואים ומים כדי כיסוי. לפחות 4-5 כוסות, תלוי בסמיכות הרצויה.
3. מביאים לרתיחה, מוסיפים את אבקת המרק, מערבבים ומנמיכים את האש. מבשלים עד שהקישואים מתרככים, מתבלים ומבשלים עוד מספר דקות.
5. בעזרת ממחה, רצוי ממחה יד, טוחנים את המרק לעיסה חלקה כדי שהמרק יהיה סמיך . לסמיכות מועטה יותר מוסיפים מים.

בתיאבון!

מאת: מערכת "Diet".


Article printed from פורטל דיאטה | תזונה נכונה | כושר גופני והרזיה: http://www.diet.co.il

URL to article: http://www.diet.co.il/%d7%a7%d7%98%d7%92%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%99%d7%aa/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%93%d7%99%d7%90%d7%98%d7%94/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a8%d7%a7%d7%99%d7%9d/2901-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%9e%d7%a8%d7%a7-%d7%a7%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%90%d7%99%d7%9d

כל הזכויות שמורות ל © 2009 Diet.co.il.