כדורי הודו ועוף ברוטב עגבניות

קטגוריה ראשית > מתכונים > בשר, עוף ודגים

מאת: מערכת Diet

מנות: 4
קלוריות למנה: 330
מידת הקושי: קל

צולם ע"י arnold  inuyaki's

צולם ע"י arnold inuyaki's

רכיבים:
250 גרם בשר הודו טחון
250 גרם בשר עוף טחון
1/2 בצל גדול קצוץ
1 שן שום כתושה
1/2 קישוא גדול מגורר גס
1 קופסא רסק עגבניות (100 גרם)
מעט עלי פטרוזיליה קצוצים
1 כף שמן
1/2 כף אבקת מרק נמס
2 עלי דפנה
1 כוס מים
מלח, פלפל ופפריקה חריפה לפי הטעם

הוראות הכנה:
1. בקערה גדולה מערבבים את הבשרים הטחונים עם מחצית כמות הבצל והשום.
2. מוסיפים את הקישוא המגורר ומערבבים היטב עם 2 כפות מרסק העגבניות, התבלינים והפטרוזיליה.
3. בסיר גדול ולא גבוה משחימים בכף שמן את הבצל והשום הנותרים. אחר כך מוסיפים את רסק העגבניות הנותר ומתבלים. כאשר הרוטב מסמיך מעט מוסיפים את המים, את אבקת המרק ועלי הדפנה.
4. יוצרים מהבשר כדורים קטנים ומבשלים ברוטב כשעה על אש קטנה.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.