לא כל המשמין הוא חטא: מאכלים שכיף וצריך לאכול:

אורז מתוק עם חמוציות ושקדים

קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני גולשים

מאת: הגולש שלומי מפרדס חנה

המרכיבים:

השקדים עשירים בסידן ומינרלים נוספים

השקדים עשירים בסידן ומינרלים נוספים

כוס אורז בסמטי או רגיל
2 כוסות מים
40 גרם חמאה
כוס אחת  של חמוציות קצוצות דק
1 כף מי ורדים
חצי כוס של שקדים מולבנים חתוכים לאורך
חצי כפית מלח

אופן ההכנה:
שוטפים את האורז היטב בקערת מים ומסננים אותו במסננת דקה. מעמידים סיר וממיסים את החמאה בתוכו. מוסיפים את האורז, החמוציות, והשקדים ומטגנים קלות. מוסיפים את המים והמלח. מעבירים לאש נמוכה ומכסים את האש. לאחר 10 דקות מערבבים את האורז בסיר עם שאר המרכיבים.  מכסים שוב וממתינים כ – 15 דקות. אפשר לטעום כדי לראות את האורז התבשל. מגישים חם.

בתאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.