טיפים לשמור על הגזרה כשנופשים בחו"ל:

סלט נבטים וגזר

קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני סלטים

מאת: מערכת "Diet"

מנות: 6

צולם ע"י richardmasoner

צולם ע"י richardmasoner

קלוריות למנה: 120
מידת הקושי: קל

רכיבים:
6 גזרים, קלופים
6 קישואים, קלופים
6 כפיות שמן
1/2 1 בצל גדול, חתוך לקוביות
450 גרם פטריות קצוצות (מקופסא/טריות)
3/4 קופסה נבטים סיניים
1/2 1 כף רוטב סויה
1/2 1 כף חומץ
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
ממתיק מלאכותי לפי הטעם

הוראות הכנה:
1. קוצצים דק את הגזר והקישואים (אפשר במעבד מזון).
2. מחממים במחבת גדולה את השמן, מוסיפים את הבצל ומאדים עד שיתרכך מעט. מוסיפים את הפטריות, מכסים ומאדים עד שהבצל יהיה שקוף.
3. מנמיכים את האש, מוסיפים את הגזר ומבשלים עד שיתרכך. מוסיפים את הקישואים ומבשלים כ- 5 דקות. אם יש צורך מוסיפים מעט מים.
4. מוסיפים את הנבטים, הסויה והחומץ. מתבלים במלח, פלפל וממתיק מלאכותי ובוחשים. מבשלים עוד דקות אחדות עד שהנבטים יתרככו מעט. מגישים חם או קר.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.