טיפים לשמור על הגזרה כשנופשים בחו"ל:

סלט ברוקולי בסגנון תאילנדי

קטגוריה ראשית > מתכונים > מתכוני סלטים

: מערכת Diet

הברוקולי עשיר ברכיבים תזונתיים כמו סידן, ברזל, חומצה פולית, אלפא קרוטן ובטא קרוטן ועוד.

מנות: 4
קלוריות למנה: 110
מידת הקושי: קל

סלט ברוקולי עשיר

רכיבים:
2 כוסות פרחי ברוקולי טרי
6 כפות חמאת בוטנים ללא סוכר
1/2 פלפל אדום קצוץ
4 כפיות שמן סומסום
4 כפיות אבקת "כמו סוכר"
2 כפיות מיץ לימון
4 כפיות מים חמים
4 כפיות רוטב סויה
2 כפות בצל ירוק קצוץ
1 שן שום מעוכה

הוראות הכנה:
1. מערבבים את חמאת הבוטנים, אבקת "כמו סוכר", המים החמים, רוטב הסויה, מיץ הלימון וכף אחת שמן סומסום עד לקבלת עיסה חלקה.
2.מחממים את כף שמן הסומסום הנותרת במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את פרחי הברוקולי, הפלפל האדום, הבצל הירוק והשום. מטגנים תוך כדי ערבוב כ-5-4 דקות עד שהירקות נעשים מעט פריכים.
3. מורידים מהאש ומערבבים עם עיסת חמאת הבוטנים.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.